Начало » Повече за 3M DI-NOC CARBON   Моят профил  |  Разгледай количката  |  Завърши поръчката   
Катaлог
- врати
- стени
- други
- 3M VHB двойнозалепващи ленти
- 3М аерозолни лепила.
Бързо търсене


Повече за 3M DI-NOC CARBON

 Какво получавате, когато избирате 3M? Как да различите качеството от не дотам качествени имитации? Имате ли гаранция за материала, който получавате?

            Избирайки DI-NOC карбоново фолио с марка 3M, Вие получавате: избор от цветове, траен качествен и устойчив материал, който може да прилагате интериорно и екстериорно.

            В основата на всеки самозалепващ материал е лепилната система. Лепилната система на 3M КАРБОНОВО ФОЛИО позволява позициониране преди залепване и изцяло сух метод на апликиране. Лепилото е акрилатно перманентно.

            Дебелина и устойчивост на фолиото: дебелината е 210 микрона с лепилото; абразиво и ударо устойчиво; устойчиво на големи температурни разлики.

            Може да се термоформова. Издръжливост при външни условия 6 години, при интериорни до 12 години. При спазване на условията за апликиране и използване на довършващи продукти, Вие ще имате качествен резултат и няма да изпитвате притеснения. Затова качеството има цена. Вие получавате иновативен и траен продукт, на който може да имате доверие.

            За да различите оригиналния продукт от неговата имитация обърнете внимание на:

-         подложката на фолиото, на гърба винаги ще пише 3M. Самото фолио е по-стегнато на пипане и с по-ясно изразени карбонови нишки, които не са гланцирани;

-         лепилният слой е прозрачен с успоредни и перпендикулярни каналчета, които правят възможно сухото лепене. Тази система се нарича Comply TM, разработена от 3M в помощ на Вас;

-         карбоновото фолио с марка 3M  е на ширина 122 см и не се предлага на други различни ширини от тази;

-         продукт, разработван в продължение на 5 години. Произведен в Япония;

-         винаги можете да получите информация, при връзка с нас, в нашия сайт -  www.mgproduct.net или на страницата ни във Facebook – Carbon 3M Pleven-MG product.  

Информация
Условия за ползване
Поръчки и Доставки
За нас
3M DI-NOC CARBON
Повече за 3M DI-NOC CARBON
3М 1080
За връзка с нас
Галерия
Количка
Количката е празна
Промоции


3M DI-NOC CARBON парче 20х10см черен

3M DI-NOC CARBON парче 20х10см черен

2.00лв.
1.80лв.