Начало » Условия за ползване   Моят профил  |  Разгледай количката  |  Завърши поръчката   
Катaлог
- врати
- стени
- други
- 3M VHB двойнозалепващи ленти
- 3М аерозолни лепила.
Бързо търсене


Условия за ползване


Условия за ползване на www.mgproduct.net 

Използвайки този Интернет магазин Вие приемате, без ограничения и безусловно, тези Условия за ползване. Личната информация, която предоставяте на нашия уебсайт чрез регистрация ще бъде използвана от MG Product в съответствие с правилата и условията на Закона за защита на личните данни. Чрез своя уебсайт MG Product ще събира, обработва и съхранява единствено и само лична информация (напр.: вашето име, адрес, телефонен номер, e-mail адрес), която сте предоставили доброволно. Собственост над съдържанието на уебсайта, включително, но не само целия текст и всички изображения, е със защитени авторски права. Всички права, дори и тези, които изрично не са упоменати тук, са запазени. Използването на каквото и да е съдържание, освен това, което не е в разрез с тези Условия за ползване, без писменото разрешение на MG Product, е изрично забранено. При желание да ползвате част или цялото съдържание на нашия уебсайт, моля да се обърнете за информация относно условията на електронен адресoffice@mgproduct.net. MG Product се стреми да поддържа актуална информация за предлаганите продукти и услуги от източници, които счита за достоверни, но не гарантира, че те са такива, както и че страницата не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. MG Product не потвърждава и не носи отговорност за информацията, съдържаща се в уебсайтове, към които има хипервръзки, както и за предлаганите продукти, услуги и други такива в същите уебсайтове. MG Product не преглежда съдържанието на материали, предоставени и/или изпратени от потребители на нейния уебсайт, и не носи отговорност за такова съдържание.
MG Product може по всяко време и по своя преценка да премахне всеки материал, изпратен от потребител. MG Product не носи отговорност за качеството и състоянието на връзките към Интернет, както и за изправността на устройствата, които ги осигуряват, от Вашия компютър до сървъра, върху който е разположен уебсайта. MG Product НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА Е ЗАГУБИ ПРЕКИ, НЕПРЕКИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ВРЕДИ, ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ, ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ИЛИ СВЪРЗАНИ С ДОСТЪПА ВИ И ПОЛЗВАНЕТО НА УЕБСАЙТА. 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА mgproduct.net 

MG Product си запазва правото да променя, без предварително уведомление, структурата или съдържанието на уебсайта.

MG Product има право да прекратява достъпа до уебсайта по всяко време, както и да прекрати ползването му от всички или отделни свои клиенти.

MG Product няма право да предоставя на трети лица информацията, идентифицираща потребителите, освен в случаите , когато това се изисква от оправомощени органи и е в съответствие с Българското законодателство.

MG Product приема поръчки денонощно, но те се обработват и изпълняват в делнични дни от 9:00 до 18:00 часа. 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Потребителят има право по силата на личната си воля да въвежда необходимата за работа с уебсайта информация като: трите имена, град, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail, като с това дава съгласието си персоналът на
MG Product да борави с нея при изпълнение на служебните си задължения.

Потребителят няма право да претрупва сайта с фиктивни заявки или друга информация.

Потребителят носи пълна отговорност за запазване тайната на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, свързани с използването им.

За всички неуредени в тези условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство. Всички спорове, отнасящи се до тези Условия, които страните не са успели да решат чрез преговори и по взаимно съгласие, се отнасят за решаване пред компетентните български съдилища.

Настройка на браузъра:

За работа с нашия Интернет-магазин в браузъра трябва да включите следните опции: Java Script и Cookies.

Как да поръчам?

1. За да закупите стока от www.mgproduct.net трябва да сте регистриран потребител. Това става от формата за регистрация достъпна от заглавната страница или в процеса на поръчка на стока. Клиентът попълва задължителните полета за да бъде изпълнена поръчката. За юридическите лица има допълнителни полета за данните необхоми при издаване на данъчна фактура. Моля уверете се че сте попълнили точно и коректно данните. 

2. Ако вече сте регистриран потребител, въведете Вашето име и парола, за да преминете нататък.

3. Изберете желаните от Вас артикули.

4. В потребителската кошница виждате всички избрани от Вас продукти, както и цената им заедно с цената на доставката (посочената цена на доставка е ориентировъчна и важи само, ако се извърши от фирми ЕКОНТ Експрес ООД и Спиди АД). 

5. Изберете начин на плащане - плащане при доставка с наложен платеж, плащане по банков път.

6. Изберете адрес за доставка.

7. Поръчката се доставя от куриер до 3 работни дни (в зависимост от графика на работа на куриерската фирма) след приемането й, на адреса посочен от клиента.

8. Доставките се извършват с куриери на фирми ЕКОНТ Експрес ООД и Спиди АД. При желание за друг куриер, моля посочете името на фирмата в полето "допълнителни пояснения". 

Рекламация:

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. Констатирани липси;

2. Дефекти на стоката;

3. Несъответствие между поръчаната и доставена стока;

Рекламацията се предявява до 5 (пет) дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. Възстановяване на заплатената сума;

2. Заменяне на стоката с нова;

В тези случаи транспортните разходи по връщането на стоката са за сметка на продавача.

Закупена стока може да бъде върната или заменена в срок от 7 (седем) дни след получаване на стоката, когато са спазени следните условия:

1. Запазена оригинална опаковка (чл. 55, ал. 2, т.5 от ЗЗППТ)

2. Не са налице повреди по опаковката.

3. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

В този случай транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

Информация
Условия за ползване
Поръчки и Доставки
За нас
3M DI-NOC CARBON
Повече за 3M DI-NOC CARBON
3М 1080
За връзка с нас
Галерия
Количка
1 x Ленти с общо предназначение-9536, R/PE/R-12ммx66м
1 x Ленти с общо предназначение-9508B A/PE/A-12ммx66м
1 x Полиуретанова лента 4032, A/PU/A Scotch Mount-12ммx66м
150.45лв.
Промоции


3M DI-NOC CARBON парче 20х10см черен

3M DI-NOC CARBON парче 20х10см черен

2.00лв.
1.80лв.