Общи правила за ползване на този сайт

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на https://mgproduct.net, собственост на „МГ Продукт“ ООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на сайта.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта, с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други ограничени, предвидени в действащото законодателство.

Потребителите на сайта нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.

Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани на https://mgproduct.net, са собственост на „МГ Продукт“ ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

МГ Продукт ООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайта, като МГ Продукт ООД си запазва правото да премахва или редактира информация.

Използването на информация от https://mgproduct.net е разрешено в случай, че това не нанася вреди на МГ Продукт ООД и ясно е посочен източника на информация с име на сайта и линк към него.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на сайта, попълвайки формата за контакт и др. активности, свързани със сайта, се съгласява с Общите условия на ползване на https://mgproduct.net, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от МГ Продукт ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до МГ Продукт ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

В случай, че на сайта са публикувани продукти и услуги с цени, то те са задължително с включено ДДС.

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

Запитванията от формата за контакти няма да бъдат публикувани под никаква форма в сайта.

Формата за контакти е създадена за бърза и достъпна форма за контакт относно темите застъпени в сайта.

На анонимно зададени въпроси и теми няма да се отговаря.

Екипът на https://mgproduct.net не се ангажира изрично да отговаря на всички въпроси, зададени чрез формата за контакти.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Адрес: гр. Плевен, ул. „Свети Иван Рилски“ 11
БУЛСТАТ: 200141056
ДДС №: BG200141056

„МГ Продукт“ ООД

ДАННИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

Телефон: +359 878 40 60 88

E-mail: mgproductltd@gmail.com

Уеб страница: https://mgproduct.net/

Форма за контакт: https://mgproduct.net/za-kontakti/

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с Политиката ни за поверителност и защита на личните данни, за да се запознаете с нея.

Този документ е обновяван и публикуван за последно на 30 август 2021 г.

Вашият коментар